MERSİN / MUT - Aşağı Köselerli İlkokulu

Mrt

Değerli Velilerimiz, velisi olduğunuz ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinizin barkodlu öğrenci belgelerine daha hızlı ve pratik bir şekilde aşağıda verilen e devlet sitesinin linkinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Web Sitemizin "E Öğrenci" menüsündeki MEB Öğrenci Belgesi alt menüsünde de giriş yaparak öğrenci belgelerini temin edebilirsiniz.

Öğrenci Belgesi Almak İçin;

1. Kimliğimi şimdi doğrula

2. TC kimlik numarası ve e devlet şifresi

3. Bilgileri okuyup, Yukarıdaki bilgilendirme yazısını okudum ve kabul ediyorum bölümüne onay

4. Sorgula

5. Barkodlu belge

Mrt

Bakanlığımıza bağlı resmi/özel kurumlarda öğrenci, okul çalışanı ve velilerin sağlığının korunması, geliştirilmesi, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında teşvik edilmesi ve eğitimde istenilen kaliteye erişilebilmesi için sağlık şartlarının iyileştirilmesi ve koruyucu tedbirlerin alınması maksadıyla linki aşağıda verilen internet sitesini takip edebilirsiniz. Ayrıca ana sayfadaki "Bilgi Panomuzdan" sağlık hakkındaki diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.

Mrt

Brifing dosyamıza okulumuz menüsünden ulaşabilirsiniz.