MERSİN / MUT - Aşağı Köselerli İlkokulu

Afet Bilinci Eğitimi Video Sunumu

Mrt

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte Gaziantep'e gezi düzenledik.

Mrt

Okulumuzda Mut İtfaiye Grup Amirliği Ekiplerince temel yangın eğitimi hakkında bilgi verilmiş olup teorik ve pratik yangın tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

"01-07 Mart Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında, ülke genelinde eş zamanlı tahliye tatbikatı okulumuzda da 04.03.2022 tarihinde ve saat 11:00'da gerçekleşti. Öğrencilerimiz bir dakikada toplanma alanına tahliye olmuştur. Tatbikat sırasında emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzdaki gölgeliğin tamiri ve güçlendirme işini yapan öğrenci velimiz Sayın Nebi KOLCU'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencimiz Hasan SARI ve ailesine misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimize ilk defa sinema deneyimi kazandırmanın mutluluğunu yaşadık bugün. Gözlerindeki ışıltı ve onların mutluluğu her şeye bedel..

Şbt

Okulumuz 1A sınıfı öğrencileri artık okumaya geçtiler. Hayat boyu başarılar dileriz.

Ock

Türkçe öğretmenimiz Zana DİLMEN'in hazırlamış olduğu "Atasözleri ve Deyimler Sergisi"ni ve "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesiyle kurulan kütüphanemizi,

ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Harun GERGİN ve şube müdürümüz sayın İbrahim OĞUZ ziyaret etmişlerdir.

Ara

İşleve takılmıyoruz. Mandal ile de oyun mu olur demeden oyunun çocuklarımızın hayatındaki öneminin bir örneği,

2A sınıfı öğretmenimiz Zeynep Yağmur SEVGİ ve öğrencilerinden.

Ara

Kar kış demeden çocuklarımız için Mevlana haftası dolayısıyla Hz. Mevlana ve Konya gezimizi eğlenceli ve verimli bir şekilde gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuzun bahçe düzenlemesi kapsamında gerekli yerlere parke taşı döşemesi yapıldı.

Okulumuzu güzelleştirmeye devam. Yardımları için Mut Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Kas

Sınıf, öğretmen, oda ve yer isimliklerimiz yeni logomuz ile birlikte tamam.. Okulumuz eksikleri giderildikçe güzelleşiyor.