MERSİN / MUT - Aşağı Köselerli İlkokulu

Ock

Öğrencilerimizin güvenliğini arttırmak için bahçe duvarlarına çit yapılarak bahçe düzenlemesi yapılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

2. ders teneffüsümüz 20 dakika olmuştur.

Ekm

Dünya Çocuk Günümüz kutlu olsunEmeği geçen Okul Öncesi Öğretmenimiz Leyla AYDIN'a ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimizin sinema etkinlikleri bu sene de son hızıyla devam ediyor.Okul öncesi öğretmenimiz @senamiraymuhammed a çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

1 rakamını öğrenmek hiç bu kadar yüzlerdeki bütün duyguları ifade edecek şekilde eğlenceli olmamıştı. #sarivelileranasinifi

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası Programını gerçekleştirdik.Emeği geçen @zeynepyagmursg öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Her sabah olduğu gibi bu sabah da Beden Eğitimi Öğretmenimiz Metin ÖZER yönetiminde güne kültür fizik hareketleriyle zinde bir şekilde başladık.

Ekm

Okulumuzun eskiyen solan tüm sınıf ve odalarının perdelerini yenileyerek güzel bir görünüm elde etmesini sağladık. Okulumuza öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

Ekm

Yeni eğitim öğretim yılına girmeden öğretmenlerimizle kahvaltı etkinliğimizi de gerçekleştirdik. Bu güzel etkinlik için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Yeni eğitim öğretim yılının bol başarılı sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde geçmesini diliyoruz.

Ara

Bugün günlerden Mut gezimiz.. Dolu dolu geçen bir gün oldu hepimiz için. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Ara

Bahçemizdeki zeytin ağaçlarına, gübre verildi, ağaçlarımızın çapalaması yapıldı.. Gelecek hasat döneminin bütün hazırlığı yapıldı.

Ara

Bizim de olmasın mı bir yerli malı haftamız. Öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz 2A ve 3A öğrencileri çevre temizliği duyarlılığını arttırmak adına köyümüzde açık alanlardaki çöplerin toplanmasına katkıda bulundular. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu davranışlarından dolayı kutluyoruz.