MERSİN / MUT - Aşağı Köselerli İlkokulu

Etiket Sonuçları: Öğrenci

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimizin sinema etkinlikleri bu sene de son hızıyla devam ediyor.Okul öncesi öğretmenimiz @senamiraymuhammed a çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Değerli Velilerimiz, velisi olduğunuz ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinizin barkodlu öğrenci belgelerine daha hızlı ve pratik bir şekilde aşağıda verilen e devlet sitesinin linkinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Web Sitemizin "E Öğrenci" menüsündeki MEB Öğrenci Belgesi alt menüsünde de giriş yaparak öğrenci belgelerini temin edebilirsiniz.

Öğrenci Belgesi Almak İçin;

1. Kimliğimi şimdi doğrula

2. TC kimlik numarası ve e devlet şifresi

3. Bilgileri okuyup, Yukarıdaki bilgilendirme yazısını okudum ve kabul ediyorum bölümüne onay

4. Sorgula